Vraag bij een bezoekje ons uitgebreid infoboekje met daarin ook de inwendige reglementen.

Inentingsboekje meebrengen bij inschrijving, steeds poepzakjes op zak !

Het is niet verplicht om wekelijks de lessen bij te wonen. Iedereen is daar volledig vrij in. Vanzelfsprekend zal men betere resultaten boeken indien de lessen regelmatig worden opgevolgd. Het is echter verplicht om op jaarbasis 1/4 van de gegeven lessen te volgen. Indien dit niet het geval is wordt het lidgeld niet hiernieuwd.

Thuis ook de tijd nemen om de aangeleerde oefeningen in praktijk te brengen, zal ervoor zorgen dat de verschillende klassen vlotter worden doorlopen.

dsc_0475

Honden en kinderen samen vormen geen probleem. Leer hen beiden met elkaar om te gaan. Leer hen beide wederzijds respect. Maar honden en kinderen blijven altijd onder het waakzaam oog van papa of mama…

Graag 10 minuten voor de aanvang van de lessen aanwezig zijn. Zo hebben de honden de tijd om te bekomen van de autorit en heeft de geleider ruim de tijd om de hond uit te laten.

Honden steeds aan de leiband houden, ook buiten het oefenterrein en in de kantine. Hond nooit onbewaakt achterlaten. We maken geen gebruik van kettingen, onder welke vorm dan ook !

Niet elke hond is aan kinderen gewend. Sommige honden houden zelfs niet van kinderen, dus denk eraan: steeds opletten want spelende kinderen + honden overal = dubbel risico op ongevallen.

Enkel de persoon die is ingeschreven kan de lessen volgen !

Graag 10 minuutjes voor aanvang van de lessen aanwezig zijn !